RESIDENTIE RUEBENS

RESIDENTIE RUEBENS

Dit uniek nieuwbouwproject wordt volgens de hoogste standaarden gerealiseerd in de Voorstraat te Kaprijke. Het project bestaat uit 8 appartementen, 2 studio's en 3 duplex appartementen. De architect is bij het ontwerp vertrokken van de mooie Voorstraat, een prachtig geklasseerde laan met bomen. Er werd gekozen voor een tijdloze gevel in kwalitatieve materialen. Er werden kapellen in het dak geïntegreerd en de sierbetonnen terrassen geven de gevel extra cachet.

 

Architect

Jurgen Van Durme

Divaa is ontstaan uit samenwerking met architect Jurgen Van Durme en zijn vrouw interieurontwerpster/styliste Elke Van de Merckt.  Sinds 2002 is Jurgen actief als zelfstandig architect en heeft op die manier van zijn passie zijn carrière kunnen maken en de nodige ervaring opgebouwd.


+32 477 25 67 95

Situation

Het nieuwbouwproject is gelegen op een boogscheut van het centrum van Kaprijke en heeft een prachtig zicht op de Vlaamse Polders.

Agent

Vastgoed De Waele

Dewaele vastgoed met advies benadert de klant, op zoek naar toegevoegde waarde, langs een eigen samenwerkend netwerk van hedendaagse kantoren op toplocaties, en dit met vakkundige medewerkers en gesteund door een onderscheidende marketing.

Met onze klanten en medewerkers willen wij een lange termijn relatie opbouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, eerlijkheid en professionaliteit. Geografisch is ons werkgebied West- en Oost-Vlaanderen en Brussel. Onze ambitie is om op basis van een rendabele en beheersbare groei, binnen de sector de topreferentie te worden in Vlaanderen.


info@dewaele.com
0800 11 8800

I would like to have more info about this project

Field Top Left
Field Top Right
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.