Zonnepanelen

Zonnepanelen

Komito Group beschikt over een zeer uitgebreide kennis en ervaring mbt PV-installaties, (photovoltaic) zowel residentieel als industrieel.

Wij hebben een hart voor groene energie, niet alleen om de BEN-normen te halen die de overheid de sector heeft opgelegd, maar vooral omdat het ecologisch "the right thing to do" is.

Jarenlang werden zonnepanelen gesubsidieerd, tot in het absurde. Deze subsidies zijn verdwenen, maar gelijk is ook de prijs van een installatie enorm gedaald. Dit heeft tot gevolg dat een PV-installatie een terugbetaaltijd heeft van gemiddeld 7 jaar, zolang het geïnstalleerd vermogen het verbruik afdekt. De levensduur van een insatllatie is opgedeeld in de omvormers (10 jaar) en de panelen > 25 jaar (waarbij het zonnepaneel 0,5% per jaar in rendement afneemt).

Waarom is een zonnepaneel-installatie een goed idee :

- uw energiefaktuur wordt bijna nul
- u verhoogt de waarde van uw gebouw
- geen onderhoud
- goed voor het milieu
- goede belegging

Kortom, solar is the future !

Komito Group helpt u graag met het uitwerken van een analyse en offerte voor uw situatie. WIj zorgen voor het design, de levering en de plaatsing met onze eigen mensen. Van 2011 tot heden installeerden wij meer dan 15.000 zonnepanelen.

 

I would like to have more info about this project

Field Top Left
Field Top Right
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.