Komito Bouwteam

Komito Bouwteam

Komito Bouwteam werd opgericht in 2011 binnen de schoot van de Komito Group.

De reden hiervoor was voor ons zeer duidelijk. Het bleek immers zeer moeilijk te zijn om op de markt geschikte aannemers te vinden die aan onze hoge kwaliteitseisen voor onze vastgoedprojecten konden voldoen. Vandaar dat het idee gerijpt is om bepaalde loten in onze vastgoedprojecten met eigen ploegen uit te voeren . Deze ploegen kennen onze kwaliteitseisen en worden dagelijks gebrieft en gecontroleerd.  Zo voeren onze eigen mensen bvb een deel van de technische installaties en de vloerwerken uit.

Na verloop van tijd kregen we echter steeds meer vraag van particulieren voor verbouwingswerken in hun woning.  Dit is intussen een belangrijke activiteit geworden.

U kan bij Komito Bouwteam terecht voor alle nieuwbouw- en renovatiewerken. 

U krijgt één aanspreekpunt, die de volledige verbouwing van uw woning van begin tot einde zal aansturen.  Onze ploegen zijn echte specialisten in hun vak.  Elke persoon binnen de organisatie vindt het een erezaak om werk af te leveren waarop we trots kunnen zijn.

Je voudrais avoir plus d'informations sur ce projet

Field Top Left
Field Top Right
CAPTCHA
Cette question sert à vérifier si vous êtes un visiteur humain ou non afin d'éviter les soumissions de pourriel (spam) automatisées.